Algemeen - Taarten van Suus

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Algemeen

PME cursussen

We starten weer met de PME na de zomervakantie van 2020.

De PME Professional  Diploma Cursus  is opgezet door Knightsbridge PME Ltd. speciaal voor iedereen die taarten willen gaan maken in opdracht, dus een taartenbusiness willen starten. De cursus is ook geschikt voor iedereen die zich meer wil verdiepen in taartdecoratie. Het is een combinatie van basis technieken en ook nieuwe technieken. De cursus bij ons bestaat uit zowel theorie en praktijk. Er zijn een drietal modules, PME Module 1 Sugarpaste, PME Module 2 Sugarflowers en PME Module 3 Royal Icing.

Elke module (25 uur) is een aparte cursus en is dus apart te volgen. Dit hoeft niet op volgorde van module nummers.
Na het afronden van een module ontvangt je het PME Professional Diploma.
Na het afronden van 3 modules met succes ontvang je na de laatste module het PME Professional Master Certificaat.

Bij de PME modules komt het voor dat er huiswerk gegeven wordt om de technieken goed te leren beheersen, houd hier rekening mee in uw planning.

De prijs is incl. een basispakket met materialen. Dit is een basispakket, dus hou rekening dat u nog een aantal materialen en ingredienten dient te kopen.
Dus hou hiermee rekening in uw budget.
Tijdens de cursus krijgt u 10% korting op alle materialen die u inkoopt in onze winkel

Alle PME Modules bij Taarten van Suus worden door Janny Lohmeijer gegeven, zij is sinds april 2017  PME Professional Instructor.
Na de cursus heb je niet alleen meer technieken geleerd, maar je hebt ook handvatten gekregen om een stap verder te gaan met taartdecoreren. 

De PME Certificaten worden uitgereikt als u op alle cursus dagen aanwezig bent geweest , projecten afgerond zijn en de vereist niveau behaald is.

Al de cursussen zijn incl. koffie en thee. Voor lunch dient u zelf te zorgen.

Vanaf januari 2019 gaan wij met nieuwe materialenpakketten werken die veel uitgebreider zijn. Hierdoor kost de PME Cursus nu € 400,00 per module. De lijst met extra benodigde materialen is aardig beperkt geworden. Wat de cursist zelf voor moet zorgen zijn de ingrediënten, cakedrums en dummies.

Op de volgende pagina staan alle pakketten.

Let op:
Helaas is het niet mogelijk  om een les te missen, er is geen mogelijkheid om een les in te halen. Kijk dus even goed naar de data's of u kunt komen.

De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers, u wordt tijdig geinformeerd of de workshop voldoende deelnemers heeft.

Zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu